Vizibilă cu orice browser

Notă: Această pagină a fost scris de Cari D. Burstein pentru a exprima sentimentul din spatele "se poate vizualiza în orice browser" campanie. Dacă ați fost menționate aici de pe un site web care poartă "se poate vizualiza în orice browser" tematice grafic sau text, înseamnă că site-ul autorului este de acord cu campania și participă la efortul de a descuraja web design specific browser. Citește mai jos pentru mai multe informații cu privire la ceea ce este vorba, și pentru a vedea dacă doriți să participe.

"Oricine lovește un" această pagină este vizualizat cel mai bine cu browser X 'eticheta de pe o pagină Web pare să fie dorul pentru zilele rele vechi, înainte de Web, când ai avut foarte putine sanse de a citi un document scris pe un alt calculator, un alt procesor de text, sau o altă rețea. "
  -- Tim Berners-Lee în Technology Review, iulie 1996

Dacă ați ajuns la această pagină, esti, probabil, curiosi butonul "vizibilă la orice navigator" tematice pe ea. Iată explicația mea. Sunt foarte nemulțumit de tendința actuală către site-uri web de proiectare numai pentru browsere specifice și ignorarea altora. Este extrem de enervant pentru mine pentru a vizita un site web și pentru a găsi că am fost respins până mă voi întoarce cu Netscape sau Internet Explorer. Este, de asemenea, enervant de a vizita site-uri web pe care le permit cu orice browser, dar se bazează foarte mult pe tag-uri acceptate doar în câteva browsere populare, sau lăsa suport pentru browser-ele text.

Aș dori să inverseze această tendință. Știu că nu pot schimba pe web de mine, dar fiecare mici conteaza biți, iar acest lucru este votul meu pentru o platformă independentă, non-browser Mondială specific Wide Web. Deci, am afișat "se poate vizualiza în orice browser" pentru a sublinia că am încerca să creeze site-urile mele de web pentru a fi vizibil în toate browserele, și total funcțional. Unele pagini pot arata mai bine în unele browsere decât altele, dar ele ar trebui să fie ușor de citit toate de orice browser. Încerc să tag-uri specifice numai browser utilizare în maniere adecvate, și numai dacă există un motiv bun pentru utilizarea lor, precum și în cazurile în care l-am folosit tag-uri care suporta numai anumite browsere, cum ar fi harti imagine, rame, Java, etc ., am făcut meu cel mai bun pentru a utiliza opțiunile degradabilitate grațioase disponibile în format HTML sau prevăzute alternative pentru browsere care nu le susțin. Te rugăm să-mi spuneți dacă vă veți întâlni cu ceva pe paginile mele web care nu funcționează în browser-ul dvs. (fie specifice despre ceea ce browser-ul pe care îl utilizați și ceea ce nu a mers) și voi încerca să-l repara.

Vă invit pe cineva care vrea să se alăture în acest efort de a merge mai departe și copia orice din mai multe grafica oferite de participanții la campanie, care sunt disponibile pe Graphics orice browser paginii. Dacă vă simțiți cum ar fi crearea alte elemente grafice pentru campanie, vă rugăm să faceți! (Și lasă-mă să știu dacă pot să prevadă că grafic pentru alții de a utiliza). Aș prefera dacă ați legat graficul de această pagină, astfel încât oamenii să știe ce e vorba, sau crea propria ta pagina despre această campanie, dar dacă nu doriți să că e cool cu ​​mine.

Aici este un pic eșantion de html, puteți utiliza (cu modificările corespunzătoare), daca doresti:

<p><a href="http://www.anybrowser.org/campaign/"><img src="path-to-graphic/graphicname" width="graphic-width-in-pixels" height="graphic-height-in-pixels" alt="Viewable With Any Browser" /></a></p>

Notă: Ar trebui să alegeți unul dintre elementele grafice din Graphics orice browser pagină și copiați-l pe directorul site-ul dvs., și modifica codul de mai sus pentru a se potrivi configurarea și graficul care le-ați ales. Nu se leagă direct la graficul pe serverul meu, dacă puteți ajuta, deoarece va încetini încărcarea paginii, a crea mai mult accent pe serverul meu, și dacă am să mutați fișierul, ai putea găsi că dvs. nu link de lucru dintr-o dată.

Daca nu ar mai degrabă afișa o imagine pe site-ul dvs., dar ar dori să lăsa oamenii să știe că site-ul dvs. este proiectat pentru a lucra cu orice browser, ar putea să doriți să adăugați doar un link text undeva pe site-ul care spune ceva de-a lungul liniilor de "vizibilă cu browserul preferat" sau "Cel mai bun privit cu orice browser" (sau ce vrei să spui că reflectă abordarea dumneavoastră). Ar fi frumos dacă ați link acest text la această pagină sau dacă ar crea propriul pagină descrie campania, astfel încât oamenii care doresc să știe despre ea poate găsi mai multe informații, și, probabil, și concepe propriile site-uri pentru a putea fi vazuta de toata lumea. Este posibil să doriți să vizitați Graphics orice browser paginii pentru a căuta alte lozinci de campanie care au fost furnizate de către participanți campanie.

Există două motive principale pentru a pune grafic și / sau un text pe site-ul dvs. dacă proiectați site-uri web care sunt vizibile in orice browser:

  • Pentru a permite vizitatorilor știți că fac un efort de a face site-ul utilizabil de către toată lumea.
  • Pentru a încuraja alte persoane să proiecteze site-urile lor, astfel încât acestea pot fi vizualizate în toate browserele.

Am creat un site accesibil ghid de proiectare care discută probleme în pagina de accesibilitate web și cum să facă pagina dvs. cât mai accesibil. Acesta nu este un ghid HTML, dar va va ajuta sa stiti ce punctele cu probleme de accesibilitate sunt în pagini web, și oferă consiliere cu privire la modul de a face cu ei. Asigurați-vă că, de asemenea, să consulte site-urile enumerate în secțiunea link-uri pentru informații suplimentare.

Dacă întâlniți site-uri care nu sunt accesibile si doriti pentru a le încuraja să le facă vizibile prin orice browser, este o idee bună să le trimită un mesaj. Există unele scrisori exemplu disponibile pe acest site.

Sper că vă veți alătura în efortul de a descuraja web design specific browser-ul și ajută la protejarea libertății de alegere pentru toți utilizatorii de internet.

Lasă-mă să știu dacă aveți întrebări, comentarii sau sugestii.

Original translation at: http://science-lakes.com/article33.html